|

Elise Goosens

Van scientist naar people manager                                                          

Na mijn studie scheikunde aan de UvA ben ik als scientist gestart bij Solvay Duphar en hier ook gepromoveerd. Ik merkte al snel dat ik vooral de groepsprocessen en interactie binnen het werk fascinerend vond. Na mijn overstap naar het toenmalige GistBrocades ben ik langzamerhand dan ook richting het lijnmanagement gegroeid, eerst binnen QC later binnen R&D.

Als leidinggevende was mijn motto: ”de juiste persoon op de juiste plek en op het juiste moment”. Ik zag dat het zijn vruchten afwierp als medewerkers in balans waren en vanuit hun sterkte en kracht werken. Dit gaf mij energie en zo zat ik zelf ook in mijn kracht.

Tijd voor reflectie                                                                                            

Enthousiast heb ik me volledig gericht op lijnmanagement van een R&D afdeling met 70 mannen en vrouwen in een leuke, dynamische, hectische en uitdagende omgeving. Daar werd ik volop ingezogen, ik werkte uiteindelijk weer fulltime maar eindigde helaas in een burn out. Niet leuk, maar het gaf me tijd voor reflectie. Na het volgen van een loopbaantraject wist ik waar mijn passie lag: het verbinden van mens en organisatie. 

Eigen bedrijf

Na een lange reis met veel leuke gesprekken, ontmoetingen, samenwerkingsverbanden,  maar zeker ook  hindernissen, heb ik in 2013 de kans gekregen om Duurzame Inzetbaarheid bij DSM in Nederland op de kaart te zetten en gekozen om daarna zelfstandig verder te gaan. Vanaf begin 2014 heb ik mijn eigen bedrijf Go Sens! opgericht: “partner in mensgericht leidinggeven”

Wat kan ik voor jou betekenen?

Wellicht sta je ook in het begin van een reis of zit je er midden in. Ieder traject is uniek met pieken en dalen en ik kan je hierbij helpen. Mijn advies is te geloven in je eigen kracht en je wensen en dromen proactief op te pakken. Bedenk wat jouw wensen, dromen en ambities zijn. Dan stippelen we samen het pad uit!